Jyllandsposten


KLIK HER FOR INFO OM JYLLANDSPOSTEN

jyllandsposten


I fundatsen for Jyllands-Postens Fond står, at Jyllands-Posten skal udgives:

… som et af private, erhvervsmæssige, organisations-mæssige
og partipolitiske interesser uafhængigt liberalt dagblad

Jyllands-Posten har altid talt de økonomiske og politiske magthavere midt imod. Det gjorde den i 1871, da dens fire daglige sider vækkede Århus og slog tonen an i genopbygningen af landet efter krigen i 1864. Cavlingpriser og andre journalistiske hædersbevisninger i de seneste år viser, at medarbejderne i de to nyhedshuse i Viby og i København fortsat er opgaven voksen.

Jyllands-Posten udgives af et driftsaktieselskab, der også udgiver Politiken og Ekstra Bladet. Driftsaktieselskabet er resultatet af en fusion mellem Jyllands-Posten og Politikens Hus ved årsskiftet 2002/2003. En afgørende forudsætning for denne fusion var imidlertid, at de tre aviser skulle fastholde deres fulde redaktionelle selvstændighed og særpræg.

Fondens fundats fastslår, at Jyllands-Posten skal udgives som en liberal og uafhængig avis. Jyllands-Postens journalistik er kritisk, fair og frygtløs, og ingen andre skal bestemme, hvad der – med loven som ramme – må skrives i spalterne.

Til gengæld har enhver ret til at være uenig med avisen og mulighed for at give udtryk for uenigheden på sider, der med rette bærer betegnelsen Danmarks nationale Debatforum.

Jyllands-Postens egne holdninger udtrykkes i daglige, ledende artikler, der skrives helt uafhængigt af avisens journalistiske virke.

Den liberale holdning, som er hele udgivelsesgrundlaget, indebærer, at Jyllands-Posten står for et frihedsorienteret livssyn, et tolerant og humanitært menneskesyn og et demokratisk og socialt ansvarligt samfundssystem.

Jyllands-Posten er helt igennem sin egen.

Velkommen til at læse mere om baggrunden på avisens hjemmeside, der giver svaret på de spørgsmål, som besøgende i huset og børn og unge under løsning af opgaver oftest stiller.

Med venlig hilsen

Jørn Mikkelsen
ansvarshavende chefredaktør
Jyllands-Posten

Kontaktoplysninger for Jyllandsposten

Firmanavn Jyllandsposten
   
Adresse Grøndalsvej 3
Postnr og by 8260 Viby J
Land Danmark
    
E-Mail E-mail ikke angivet for Jyllandsposten
Hjemmeside Klik her
    
Telefon 87 38 38 38
Telefon (ekstra)  
Fax 87 38 31 99
    
Kommune  
Amt  
Antal ansatte (ca.)  
Oprettet d.  
   
Virksomhedsform  
CVR nummer  
Branchekode 0
Branche Ikke angivet branche

Find Jyllandsposten på et kort

Kort leveret af google

Her er det muligt at se Jyllandsposten placering via et google kort. Scroll nedad for et se et detaljeret kort.